pikkujoulut

"Pystymetsästä pelikentälle” pikkujoulut lauantaina 17.11.2018 - ilmoittaudu mukaan! 

Jo perinteeksi muodostuneet "Pystäreiden" pikkujoulut järjestetään lauantaina 17.11.2018. Ohjelmassa "pystärihenkisiä" pelejä, saunomista ja ruokaa hyvässä seurassa.

Pikkujouluissa pääset tutustumaan kaikkien ryhmien pelaajin ja laajentamaan tuttavapiiriäsi. Ja tietenkin pelaamaan muiden kanssa. Pikkujoulujen pelit pelataan Lahden Ammattikoululla, Svinhufvudinkatu 8 (katso sisäänkäynti tästä), sauna ja ruokailu Sporttiravintola Elmossa, Aleksanterinkatu 6.

Pikkujoulujen ohjelma:
13:30-15:00      Naisten peli
15:00-16:00      Miesten peli
16:00-19:00      Saunomista ja ruokailu

Peliryhmät ovat ohjeellisia (tämä on hyvä paikka tulla kokeilemaan ja näkemään eri ryhmien tasoa...naiset ovat tervetulleita miesten peliin :)). Tarpeen mukaan täytämme pelaajia muista peleistä täydentämään kokoonpanoa, jos pelaajia ei tule 14 / peli.

Kaikkiin peleihin otetaan maksimissaan 24 pelaajaa, jotka jaetaan kahteen-kolmeen tasaiseen joukkueeseen. Näillä joukkueilla pelaamme ”pystäri”-hengessä, nautiskellen taidokkaista suorituksista!

Sauna
Naisilla ja miehillä on samaan aikaan omat saunat ja ruokailu tapahtuu sauna-kabinetissa, jolloin saamme viettää iltaa omassa rauhassa. Yhteisellä alueella on mahdollisuus rentoutua porealtaissa, ota uima-asu mukaan (pyyheet löytyvät talon puolesta).

Ruoka
Käy äänestämässä mikä menuvaihtoehto olisi mielestäsi sopivin...vastaa tästä.

Hinta
Peli + illanvietto (=sauna + ruokailu) 30€
Illanvietto (=sauna + ruokailu) 20€
Peli 10€

Ilmoittautuminen 5.11. mennessä:

Voit ilmoittautua myös sähköpostilla petri.selkee@starbasket.fi